Keratinbehandling: Effektiv udglatning af dit hår​

​Kunne du tænke dig at omdanne dine store og ustyrlige krøller til det fineste glatte hår? Eller kunne du bare godt tænke dig at spare tid på at glatte hår hver morgen? Så kan en keratinbehandling være den helt rette løsning for dig. Vores saloner er beliggende i henholdsvis Aabenraa hvor vi har mange kunder fra blandt andet Vojens og Sønderborg.

Hos House of Fashion tilbyder vi keratinbehandling med følgende produkter:​

  • Keratin Gold
  • Adamantium
  • Infinity
  • Infinity Ice

Hvad er keratinbehandling?

En keratinbehandling til håret er en metode til at få håret til at blive mere glat. Det kan derfor særligt være en velegnet behandling for dig, der har mange krøller, fordi du vil kunne spare tid på at føntørre dit hår med

40-60 %.

Når dit hår bliver glattet ud, vil ujævnheder i håret, der ellers har været skjult, pludselig komme til syne. Det gælder også slidte spidser, og det kan derfor være en god ide at få klippet håret i forbindelse med en keratinbehandling.

Hvor længe holder en behandling?

En behandling med Keratin Gold holder i ca. tre måneder. Der er dog flere forskellige muligheder, hvis du ønsker at forlænge behandlingen, da der blandt andet findes forskellige produkter, som sørger for at vedligeholde effekten. Her står vi klar med rådgivning om de mulige løsninger ud fra lige netop din hårtype.​​

Kan jeg få en keratinbehandling, hvis jeg er gravid?

Ja, det kan du godt, da Keratin Gold ikke indeholder nogen giftige ingredienser, men det er altid helt op til den enkelte at tage stilling til, hvorvidt behandlingen kan vente til efter graviditeten.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på behandlingen

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om en keratinbehandling, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt det vil være den rette løsning for dig og din hårtype. Vi hører også gerne fra dig, hvis du ønsker at høre om vores priser, eller hvis du kunne tænke dig at bestille en tid til behandlingen.

Vi kan kontaktes på telefon 74 63 03 00 (Aabenraa-afdelingen). Ønsker du at booke en tid, kan du gøre det via vores online bookingsystem.

ÅBNINGSTIDER I Aabenraa

Mandag​

08.30 - 20.00​

Tirsdag​

​09.00 - 17.30

Onsdag​

09.00 - 17.30​

Torsdag​

09.00 - 17.30​

Fredag​

08.30 - 17.30​

Lørdag​

Åben efter aftale

​Vurderet ​5 / 5 stjerner ud af 93 anmeldelser fra Facebook

facebook 30px

House of Fashion - CVR: 27152430​ - Storegade 33A, 6200 Aabenraa - Tlf.: 74 63 03 00

​​Nummer 63382​​